top of page
P1640114.jpeg

DESIGN & BUILD

Ontwerpen, realiseren of adviseren van parkourzalen en -parken.
Zowel
indoor als outdoor.
DSCF4553.jpg

Passie voor parkour

Als actieve beoefenaars - ondertussen al meer dan 15 jaar - weten we wat belangrijk is. Dankzij onze eigen ervaring die we doorheen de jaren hebben opgedaan, creëren we parken en zalen die uitdagingen bieden voor alle niveau's.

Ook geven we zelf al meer dan 10 jaar les in parkour, en weten zo ook wat een zaal nodig heeft om kwalitatieve lessen aan te kunnen bieden.

P1610048.jpg

INDOOR PARKOURZALEN

indoor
P1022580-v2.jpg

Jarenlange ervaring

Ons doel met design voor parkour is om een ruimte te creëren die enorm veel mogelijkheden biedt.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel het beheren van onze eigen parkourzaal, als het ontwerpen en bouwen ervan, proberen we de mogelijkheden van een locatie te bekijken en optimaal te benutten.

Onze zaal in Hal 5 wordt door vele internationale atleten als één van de beste zalen in de wereld genoemd. We blozen nog steeds een beetje als we dit horen, maar zijn hier natuurlijk ook zeer trots op!

Van concept tot realisatie

Voor indoor projecten kunnen we uw idee van ontwerp tot realisatie volbrengen. We bekijken samen de mogelijkheden van de ruimte om hier het meeste uit te halen.

 

Gericht op verschillende niveau's, geschikt voor lesgeven, vaste of verplaatsbare obstakels, we spelen in op de noden en wensen die er zijn in de locatie.

P1160637.jpg

INDOOR PROJECTEN

Hal 5 Parkourzaal

Wild Gym Herent

P1640073.jpeg

OUTDOOR PARKOURPARKEN

outdoor

Onze design missie

Het bouwen van outdoor parkourparken in België zit  - net zoals in vele andere landen - nog in zijn kinderschoenen.

 

Hierdoor zien we nog te vaak voorbeelden waar vreemde keuzes gemaakt zijn. Slechte grip, onlogische afstanden of een ontwerp waar de connectie tussen obstakels ontbreekt.

Onze motivatie is simpel: Deze gemiste kansen voorkomen en in plaats daarvan kwalitatieve ontwerpen leveren die effectief gebruikt worden door de community!

P1630935.jpeg

OUTDOOR PROJECTEN

Urban Sports Park Wilsele

Hal 5 Patio Park