SPRINGSTOF Parkour Performance

Productie & performance

Door de jaren heen hebben we reeds deel uitgemaakt van vele projecten.
Van film, tv of commerciële producties tot live optredens en evenementen.

De juiste atleet vinden voor de job of helpen achter de schermen, we bekijken graag hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ideeën!

Bekijk hieronder enkele uitgelichte projecten.

Ketnet - Hoodie

thumb hoodie met logo.png

Hoodie vertelt het verhaal van de 16-jarige Pieter, een gepassioneerde traceur die - samen met zijn vrienden - zijn talent inzet als een moderne Robin Hood om de misdaad in de buitenwijken van Brussel te bestrijden.

Ondanks dat hoofdrolspeler Maarten Cop (Hoodie) zelf een zeer bekwame atleet is , mocht hij niet alle bewegingen en stunts zelf doen.

P1410650.jpg

Voor de meeste parkour-intensieve sequenties en stunts stonden Nicolas Vanhole, Geert Meeusen en Zaur Kourazov in als stuntdubbel. Extra stand-ins waren ook atleten uit de Belgische community, en voor één sequentie zijn zelfs George McGowan en Joseph Marx van The Motus Projects overgevlogen als stunt double.

(Bekijk hun Behind The Scenes video hier.)

Met 156 afleveringen voor de Belgische kinderzender Ketnet is dit zeker een van de grootste projecten waar we al deel van hebben mogen uitmaken!

Follow Us - Performance

Follow Us is een voorstelling gemaakt voor het circusfestival CirkL 2019. Een sociaal-artistieke voorstelling die zich verplaatst doorheen de voormalige industriële wijk van Leuven.
 

Gedurende twee weken werkte Be Flat samen met 10 van onze lokale atleten rond de kracht van een groep die zich in de openbare ruimte voortbeweegt.

Hoewel het niet helemaal hetzelfde zal zijn als deel uitmaken van het fysieke publiek tijdens de show, kunt u toch een glimps van de ervaring opdoen door te kijken naar de 16 minuten durende aftermovie op Vimeo.

Of bekijk hieronder een selectie foto's van Remco Revalk!

Samenwerken?